Word jij onze nieuwe

leerling tandtechniek

Wil jij met je handen werken en je hersens laten kraken?
Ga jij voor een langdurige leerzame samenwerking?
Kies voor een BBL-traject (MBO niveau 4) en solliciteer bij ons!

Leren en werken

De afkorting BBL staat voor BeroepsBegeleidende Leerweg. Tijdens deze leerweg ga je naar school, werk je bij een erkend leerbedrijf èn – heel fijn – verdien je geld (op basis van gewerkte uren).

Bij ons tandtechnisch lab leer je alle specifieke vaardigheden, die je – als je klaar bent met jouw studie – meteen in de praktijk kunt brengen! Zo word je met werken en leren opgeleid voor jouw toekomstige baan.

Wij zijn altijd op zoek naar leergierige BBL’ers. Reageer nu nog op de vacature voor leerling tandtechniek of stuur een open sollicitatie!

Impressie | Tandtechnisch Laboratorium | Onze Praktijk | Atelier Esthetische Tandtechniek

Wie zijn wij​

Atelier esthetische tandtechniek is gespecialiseerd in Implantologie en esthetische tandheelkunde. Onze technici zijn gekwalificeerd en gespecialiseerd in het vervaardigen van tandtechniek op het hoogste niveau. Naast deze ambachtelijke kwaliteit werken wij met de nieuwste technieken op het gebied van CAD/CAM en Digital Smile Design. In onze behandelkamer worden patiënten, op doorverwijzing van hun tandarts/implantoloog, individueel van restauraties voorzien, waarbij veel aandacht uitgaat naar de wensen van de patiënten.

Meer weten over de opleiding? Bekijk deze video.

Afspraak maken voor een kennismakingsgesprek

* Vereiste velden